maanantai 9. marraskuuta 2015

Terveiset vauvakuplasta

Moikka! Meidän pieni on kahdeksan päivän ikäinen ja suloinen kuin mikä, ja kerrottavaa olisi vaikka kuinka. Blogin päivittäminen tuntuu kuitenkin tällä hetkellä varsin toissijaiselta - oman tarvehierarkian tärkeämmillä portailla on nyt levon, ravinnon ja vauvanhoidon ohella näistä perheviikoista nauttiminen.

Palannen siis asiaan ajallaan. Kyllähän nyt vauvablogiin pitää vähintään synnytystarina saada. Siihen asti Instagramin puolelta näkee välähdyksiä meidän tekemisistä. Lopun voi helposti kuvitella, jos visioi mielessään sohvan täynnä tyynyjä, käden ulottuville vesipullon, välipalat, puhelimen, lehdet, kaukosäätimen ja kirjat sekä syliin imemisen päälle ymmärtävän yksiviikkoisen.

PS. Kiitos kaikille onnitteluista! En osannut  sitten kuitenkaan etukäteen aavistaakaan tämän muutoksen kokonaisvaltaisuutta - tuntuu hyvältä, että lähipiiri ja internet huomioivat tämän siirtymän. Sydänsydän.

4 kommenttia:

  1. Kävin vakoilemassa instagramissa ja HÄN ON NIIN SÖPÖ <3 odottelen innolla kuulumisia, mutta nauti nyt kovasti vauvakuplastanne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nyt vasta ehdin istahtaa koneen ääreen, aikamoista aikaa! Ehkäpä päivitystahti tästä vähän palautuu, kun meillä alkaa olla jonkinmoinen päivärutiini :)

      Poista
  2. Aivan ihanaa kuplailua teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Yli kyllä kaksi viikkoa ihanaa perheaikaa, nyt opetellaan olemaan pienen kanssa kahdestaan. Veikkaan, että kantoliina on tulevien viikkojen paras apuri!

      Poista

Anna tulla vaan!