maanantai 27. heinäkuuta 2015

Breaking news: Naisäiti odottaa vauvaa

Ajattelin tässä vaiheessa odotusta, Suomen yleistä uutisointilinjausta noudattaen, tehdä selkeästi tiettäväksi sen, että olen siis tosiaan naissukupuolen edustaja. Tämä on olennainen tieto tätä raskautta seurattaessa ja blogia luettaessa, sillä ilman sitä lukija saattaisi jäädä siihen käsitykseen, että sukupuolella ei ole osaamiseni, olemiseni tai yleisen pätevyyteni kannalta mitään merkitystä. Näin ollen katsonkin asiallisesti tuoda tässä hetkessä esille sen, että en ole mikä tahansa massaan sulautuva tuleva äiti muiden joukossa, vaan nimenomaan naispuolinen äiti, minkä lisäksi on myös pantava erityisesti merkille ikäni (28 vuotta).

Huh, johan putosi viestinnällinen taakka harteilta. Nyt kun tämä sukupuolikysymys on eksplisiittisesti käsitelty, voidaan keskustelussa keskittyä olennaiseen, eli siihen, miten olen sukupuolestani huolimatta onnistunut pääsemään tähän pisteeseen elämässäni.

PS. Saatan olla sosiaalisesti hieman rajoittunut, mutta onneksi minulla on miespuolisia ystäviä, jotka järjestävät silloin tällöin jotain yhteisöllisiä aktiviteetteja. Onneksi myös lapsen isä on mies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla vaan!