tiistai 14. heinäkuuta 2015

Perijätär -3,5 kuukautta

Oikeasti miinus kolmen ja puolen kuukauden rajapyykki taisi mennä jo viime viikolla, mutta yritän nyt muistella ja kirjoittelen näitä jälkijunassa! Tiedän nimittäin meidän perijättärestä jo vaikka mitä. Miinus kolmen ja puolen kuukauden iässä pikku-Steffi* siis:

- Rakastaa karkkia! Steffi* innostuu valtavasti parista hedelmäkarkista ja aloittaa hullut bileet mahassa. Bileiden koregrafiaan tuntuu kuuluvan ainakin potkunyrkkeilyä, anttituiskumaista käsien heiluttelua ilmassa sekä erinäisiä lavajivepyörähdyksiä. 

- Tykkää saunoa, erityisesti mummon kanssa mummon ja ukin mökillä. Rauhoittuu köllimään löylyissä ja luonnonvesissä. Steffi* taitaakin tulla mummoonsa, mitä saunomiseen ja saunarauhan arvostamiseen tulee.

- On vuorokausirytmiltään ilmetty isänsä. Kääntää kylkeä äidin herätessä, mutta jatkaa mielellään unia pitkälle aamupäivään. On pirteimmillään iltaruoan jälkeen,kun äiti käy yöpuulle. 

- Ei juurikaan välitä kireistä housuista tai muista elintilaa rajoittavista muotihömpötyksistä. Kuminauhat ja tiukat vyöt saavat Steffin* murjottamaan ja kiukuttelemaan. Mykkäkoulu tai mökötys eivät kuitenkaan vielä kuulu repertuaariin.

- Ei enimmäkseen ujostele yhtään. Esittelee liikunnallista lahjakkuuttaan kaikille, keitä vaan sattuu kiinnostamaan. Kasvattaa itselleen vahvaa luustoa, minkä ansiosta äidinkin kynnet alkavat olla iskukunnossa.

- Omistaa jo varsin hyvin varustellun garderobin, jonka värimaailman ei tosin ole ihan kaikista harmonisin. Lempivärejä ovat toisaalta neutraalit vaaleat sävyt, kuten valkoinen, keltainen ja vaaleanharmaa, mutta myös vähän pirteämmät suffivärit turkoosi, mintunvihreä ja persikka. Myös mustavalkoiset raidat kiinnostavat.

- Kuuntelee liian vähän klassista musiikkia ja liikaa Jari Sillanpäätä.

*) Steffi on tässä yhteydessä kokeellinen työnimi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla vaan!