maanantai 1. kesäkuuta 2015

Raskausviikko 20 - maha keikkuen tulevi

Uuvutin itseni viime viikon poliittisella paatoksella niin perinpohjin, että blogitekstin kirjoittaminen on tuntunut kaukaiselta haaveelta! Nyt maanantain piristämänä tartun kuitenkin härkää sarvista tiedottaakseni että...

  • Maha on edelleen olematon. Lähinnä tulee mieleen vyötäröltä vaivihkaa levinnyt kolmekymppinen, joka kuvittelee aineenvaihduntansa olevan edelleen kaksikymppinen. Joinain hyvinsyöneinä iltoina, tai silloin kun pissahätä on kova, olen kuitenkin tunnistavinani pientä kummun alkua.
  • En saa näköjään raskaana ollessani käyttää allergialääkkeitäni enkä käydä missään vähäänkään huisimmassa huvipuistolaitteessa. 
  • Golf ei ehkä olekaan minulle se ominaisin tapa ilmaista itseäni. Lisäksi alkeiskurssilla selvisi, että green card ei riitäkään siihen, että pääsisin pelailemaan rivieralla ranskalaisten filmitähtien kanssa, vaan pitäisi myös hankkia tasoitus.  Ei tule tapahtumaan ainakaan tänä kesänä.
  • On täysin mahdollista kärsiä sympatiakrapulasta. Erityisesti jos herää kolmelta puolison kotiintuloon eikä saa unta uudestaan ennen seitsemää. Samalla menetelmällä saa toki kirjan jos toisenkin luettua, mutta seuraava päivä menee vähän harakoille. Nousin eilen viideltä sängystä, kävin Linnanmäellä syömässä pehmiksen ja menin pizzalle Linkoon. Käydäkseni kymmeneltä uudestaan nukkumaan.
  • Melkein viikon jatkuneen kurkkukivun jälkeen uskaltauduin lenkille, mikä oli kivaa. Juoksin hitaan mutta pitkän lenkin. Huomasin lenkin mittaan silloin tällöin silitteleväni mahaani kaksin käsin, mikä tuskin näytti kovin fiksulta ottaen huomioon, että mahassa ei mitään siliteltävää näy. Huomaan muuten tekeväni samaa työpaikan käytävillä.
  • Jos Pommac kyllästyttää, on Louhisaaren juoma ihan validi vaihtoehto. Mustaherukan lehtiä ja sitruunahappoa. 
  • Reilun viikon sisään on edessä perhevalmennus, lääkärintarkastus, ultraäänikuvaus ja fysioterapia. Eniten odotan lantiopohjajumppaa ringissä istuen sekä puolison äärimmäistä kiusaantumista perhevalmennuksessa. To be honest, on kiva myös saada pikkuisesta jotain elonmerkkejä - tuntuu kuin edellisestä tsekkauksesta olisi kuukausia. 
Ei muuta kuin hyvää viikon alkua kaikille tasapuolisesti! Jos tykkäätte, niin seuratkaa Blogipolun tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia:

  1. Mitä allergialääkkeitä sä sit käytät? On monia, joita saa käyttää, vaikka niistä vähän ristiriitasesti tietoa annetaankin. Paras on soittaa teratologiseen tietopalveluun. Siellä on jotain kaikkitietäviä yli-ihmisiä töissä, jotka osaa sanoo parhaiten. Neuvolasta ja apteekista ku saa täysin eri tietoa iha siit riippuen et kenelt kysyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä vinkki tuo tietopalvelu - olen varmasti yhteydessä, jos allergiaoireet vielä vahvistuvat! Nyt mulla löytyi meikkilaukun pohjalta Ukrainasta ostettua cetirizine-valmistetta - sitä en ainakaan uskalla käyttää :D Toisaalta kevät on ollut niin helppo allergian suhteen, ettei ennen viime viikkoa ole tarvinnut uhrata asialle ajatustakaan.

      Poista

Anna tulla vaan!