tiistai 12. toukokuuta 2015

Äitiysvaatevinkkejä?

Housut alkaa puristaa.

18. viikolla maha ei ole vieläkään pullahtanut ulos eikä painoa ole tullut paria kiloa enempää, mutta kummasti varsinkin iltaa kohden alkavat housut, hameet ja sukkahousut puristaa. 

Periaatteessa uskoisin selviytyväni mekkojen kanssa suhteellisen pitkälle. Ja niiden suhteen lienee helppo turvautua myös normaaliin vaatekaapin sisältöön - kunhan leikkaus on hartioista ja rinnan alta istuva, täyttänee riittävän moni joustava mekko työpaikan pukukoodiston kriteerit. Yhden tai kaksi laadukasta trikoomekkoa voisin vielä hankkia - mielellään sellaista, jotka kelpaavat vielä synnytyksen jälkeenkin. Toiveena on kietaisuleikkaus, kapea helma ja polvimitta. Inspiraatiota löytyy esimerkiksi täältä. Hinta voisi tietty olla jotain vähemmänkin kuin Helmut Langilla, sillä en ole ihan sataprosenttisen varma siitä, että paraskaan trikoo palautuu puolen vuoden venytyksestä enää täysin salonkikelpoiseksi. 

Hameena testaan nyt Lindexistä löytämääni paksusta trikoosta tehtyä mustaa kynähametta, jossa on leveä ja joustava vyötäröresori. Uskoisin voivani hilata hametta hiljalleen ylemmäs siten, että ahtaampi vyötärökohta tulisi mahan yläpuolelle ja alunperin takapuolta varten väljemmäksi leikattu lantio antaisi tilaa pallon kasvaa. Vesirajahan tässä hilautuu väkisinkin ylemmäs, mutta se nyt on kesällä ihan sallittua.

Asukuva ilman peiliä. Huomatkaa trikoohameen erinomainen laatu ja neuleen tiheys.


Eniten kaipaan kuitenkin kapeita, tummia ja suoria työhousuja. Ja niiden pariksi kevyttä, helposti siliävää, kirkkaanvalkoista paitapuseroa. Jotain tämän tyyppistä. 

Optimistina toivon siis, että mun äitiysvaatekauden työpaikkatarpeet on noin neljällä hankinnalla katettu. Plus varmaankin jotain sukkahousuja ja rintaliivejä. Onnistuisikohan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla vaan!