tiistai 20. lokakuuta 2015

Ensimmäisiä synnytysoireita

Leipominen vastaa kuulemma lapsivesien menoa. Ehkä pinkki kuorrutus, hopearakeet ja porkkanasydän kiihdyttää oksitosiinin eritystä?

Raskaana 39+6. Alkaa näkyä.
Muita tuntemuksia ei siis ole. Paitsi tarve vastata äidille puhelimeen, ettei se luule, että ollaan synnyttämässä, ja samaten tarve päivitellä blogia, etten anna vääriä signaaleja mihinkään suuntaan. 

Kyseleminen on herttaista - ihanaa, että ihmiset 1) muistaa päivän ja 2) lähipiiriä kiinnostaa. Mutta olisihan se nyt kiva hiljalleen voida kertoa jotain uutisiakin. Muutakin kuin että leivottu on.

8 kommenttia:

  1. Herkullisennäköisiä muffineja! :D

    Ja tsemppiä kaikkeen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks! Onkohan cupcakeilla ja muffinsseilla muuta eroa kuin vuoat? Ja se, että cupcaket kuulostaa hienommalta :D

      Poista
    2. Anonyymi seurailija huutelee, että ilmeisesti muffinsista tulee cup cake silloin, kun sillä on sellanen voikreemikuorrutus. Ja useinhan cupcaket tuntuvat olevan enemmän sellaista sokerikakun tyyppistä vähän höttöisempää massaa missä taas muffinsit usein ovat vähän tiiviimpää.. Tämä siis täysin mutulla :D Ja samalla kiitokset tosi kivasta blogista!

      Poista
    3. Eipä tähän voi oikein vastaankaan väittää. Riittääköhän tuollainen tuorejuustokuorrutus tekemään noista cupcakeja? Tämä on mulle näköjään nyt tärkeää :D Kiva kun luet, ja erityiskiva kun kommentoi!

      Poista
  2. kyllä hän syntyy, ennemmin tai myöhemmin, mutta eipä tuo leivonta hukkaan mene =)

    VastaaPoista
  3. noniin, nyt on mennyt jo aika pitkään edellisestä raportista? =)

    VastaaPoista
  4. huomennakin olis hyvä päivä =)

    VastaaPoista

Anna tulla vaan!