keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Päivän asu + raskaushehkutusta, ei ironiaa

Leijun tänään sellaisissa sfääreissä, että mun on ihan pakko tehdä asupostaus. En vaan saa pidäteltyä, vaikka ei yhtään kuulu tyylin. Luvassa on siis peilin kautta kännykkäkameralla otettuja omakuvia eli selfieitä ja hehkutusta siitä, miten hyvin tänään menee. OOTD, tunnen terminologian. 

Rakastan vuodenaikoja muutenkin ja kauden ensimmäisistä nilkkuri-/villakangastakki-/pipopäivistä tulee aina hyvä mieli. Tänään ne sai yhdistää, aurinkolasien kera. Lisäksi alla on seitsemän tuntia umpiunta ilman ainoatakaan vessareissua. Eikä mihinkään kolota tai kivistä. Pitkästä aikaa pystyn myös kävelemään täyttä vauhtia ilman että vatsan alkaa pistää tai vauva alkaa potkia vatsalihassaumaan.

Olo on niin sirkeä, pirteä ja hehkeä, että en yllättyisi, jos joku muotikuvaaja pysäyttäisi kaupungilla ja haluaisi musta otoksen johonkin Kauniit odottavat äidit -katalogiin. Ja tässä ei ole yhtään sarkasmia, mulla on oikeasti just näin kiva ja helppo raskaus, ja tänään viikkoja 38 täynnä. Katsokaa vaikka, jos ette usko! Otin kuvat kun lähdin aamulla kotoa luennolle - nyt luentoa, lounasta ja kävelyä myöhemmin näytän jo vähän räjähtäneemmältä. Onneksi otin kuvat aamulla!



Superihanan syyssään lisäksi kivaa on myös se, että aika moni oma vaate menee edelleen päälle. Tän päivän tummankirjavassa asussa vain netistä löydetty Gapin musta polvipituinen trikoohame on äitiysmallistosta. Ja on muuten ollut hirveän kätevä - pituutta saa säädeltyä hinaamalla ihanan lutteroa vyötäröä ylös tai alas, minkä lisäksi hameen voi yhdistää mihin tahansa omaan, mikä mahtuu päälle. Lyhyisiin mekkoihin, väljiin t-paitoihin, neuleisiin tai mihin vaan. Yläosana on Cosin muutaman vuoden takainen luumunpunainen savupiippukaulainen väljä villaneule, jonka löydän joka syksy uudestaan meinattuani heittää sen kevätsiivouksen yhteydessä menemään. Väri toimii jotenkin superhyvin, kun iho alkaa kalvakoitua kesän päivetyksen jäljiltä. Kengät on Vagabondin premiummalliston luottonilkkurit, joissa ajattelin kärrytellä pitkin Helsingin keskustaa. Vyönsininen villakangastakki parin vuoden takaista Zaraa. Hihat on pidennetty ompelijalla. Tällä hetkellä vain ylempi nappi menee kiinni, mutta uskoisin takille tulevan vielä reilusti käyttöä - ainakin, jos vauvasta kasvaa kahvilakelpoinen mallilapsi. Pallokoru ja harmaa kaulahuivi ovat myös Cosista, koru monta monta vuotta vanha, huivi tätä syksyä. Pipo ja lapaset on elokuinen löytö Kolin luontokeskuksesta - Kaunis Ajatus -merkin kierrätysvillasta tekemiä. Pyöreät Le Specsit tekee asusta kuin asusta coolin, ja niiden käyttämisestä tekee erityisen ihanaa se, että lokakuun alussa tarvitsee ennemmin aurinkolaseja kuin kumisaappaita!



Postauksessa käytettyjä adjektiiveja: kaunis, ihana (ainakin 3 mainintaa), sirkeä, pirteä, hehkeä, kiva, helppo, superihana, cool. Tänään ei näköjään ole mitään hätää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla vaan!