maanantai 19. lokakuuta 2015

Mitäs sitten tehdään?

Eilen illalla oli kuulkaa sellainen tilanne, että meillä oli siisti koti, ruokaa jääkaapissa, päivät ulkoilut ulkoiltu ja liikunnat harrastettu. Pyykit oli pesty, astiat samoin. Anssi Kelan Vain elämää -päivä katsottu, kuten myös jakso tai pari Mad Meniä. Olin jatkanut tilkkutäkkiä yhdellä rivillä, pelannut tietokoneella, lukenut kaikki blogit ja päivittänyt omaa. Epiloinut sääret, leikannut varpaankynnet ja värjännyt kulmakarvat. Lukenut päivän Hesarin ja ensimmäiset sata sivua Amos Ozia todetakseni, että kyseiseen kirjaan en kykenisi uppoutumaan.

Kello 20 aloin miettiä, monelta voisi käydä nukkumaan.

Tänään aamiaisen jälkeen pakkasin läppärin ja kirjastokortin laukkuun ja tulin yliopiston kirjastoon. Jospa sitä sittenkin tekisi vielä yhden esseen.

Vauva, pysy aloillasi vielä pari päivää, että saan opintopisteet rekisteriin.

Ja te muut: kertokaa, mitä te teette kotona viikonloppuisin! Tuntuu, että aikaa riittää, kun dokaaminen ja krapulat on poissa laskuista. Mies ehdotti, että ostettaisiin uusi lautapeli. Kai sekin on parempi vaihtoehto kuin kodin kuorruttaminen toistaitoisilla käsitöillä. Veikkaan nimittäin, että koti-iltoja tulee vietettyä vastaisuudessakin.






3 kommenttia:

  1. no, jatkossa teillä on tekemistä. Ihan ensi alkuun tuijottelette typerä hymy kasvoillanne pikkuista, sitten tarkistatte uudestaan ja uudestaan nukkuuko hän. Ja sitten alkaakin kääntyminen, ryömiminen jne.... =)

    VastaaPoista
  2. ala leipoa? siinä kivaa ja hyödyllistä tekemistä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leivottu! Pakastin täynnä. Ja oon meillä ainoa leivonnaisten ystävä, joten ihan loputtomiin ei sitäkään viitsisi tehdä... Paitsi just otin uunista pellillisen porkkana-cupcakeja :D

      Poista

Anna tulla vaan!