perjantai 30. lokakuuta 2015

Päivän kurjimman hetken pelastus?

Suomi nousuun, Suomi nousuun!

Innovaatiotehdas julkistaa: KOKOVARTALOFÖÖNI.

Käyttötapa: Asennetaan suihkukaappiin puhaltamaan lämmintä ilmaa daisonin voimalla sillä siunaaman hetkellä, kun hana väännetään kiinni.

Idea: Ei tarvitse palella niinä kurjina hetkinä suihkun ja pyyhekuivauksen välissä.

Perustelu: Minä ainakin vietän syyskuun ja toukokuun välillä joka aamu suihkussa useita ylimääräisiä minuutteja. Arvaatte varmaan miksi? Syynä ei ole aamukooma, ei varsinkaan nyt äikkärillä, kun saan nukkua ihan sydämeni kyllyydestä. Ehei. Syynä on suihkukopin ulkopuolella odottava KYLMYYS. Nyt keksin ratkaisun, enää puuttuu toteutus.

Anybody?

3 kommenttia:

  1. Loistava idea! Puhaltaisi samalla suihkutilat kuivaksi ja välttäisi muutaman kosteusvaurionkin ehkä....

    VastaaPoista
  2. Minä taas lähetin isännöitsijälle meilin siitä, että saisiko uuden asunnon kylppärin pyyhekuivaustelinettä ja saunan patteria mitenkään säädettyä pienemmälle, kun kylppärissä on niin tukalan kuuma. Ainakin nyt raskausviikolla 40+4 ja 30-luvun asunnon jäätävyyteen tottuneella on sopeutumista näihin uusiin trooppisiin olosuhteisiin eli 2000-luvulla rakennettuun asuntoon. No, ainakin vauva tarkenee hoitopöydällä.

    Näin ex-töölöläisenä virkamiehenä ja vain viikon la:ssa jäljessä olevana, olen suurella kiinnostuksella seurannut blogiasi ihan alkuraskaudesta lähtien. Ollaan luultavasti käyty samassa äitiysjoogassa ja hankinnat ja lukulistatkin on hauskan samanlaiset (multakin löytyy yöpöydältä Olli Jalonen ja Antti Holma, kiitos Kirjasto 10). Mutta sitten tämä kylppärin lämpötila vasta sai kommentoimaan :)

    VastaaPoista

Anna tulla vaan!