lauantai 5. syyskuuta 2015

Meille tulee uudet lastenvaunut, vaikka joillain ei ole mitään

Saatiin tänään ruksattua yksi hankinta to do -listalta, kun käytiin noutamassa upouudet lastenvaunut kotiin.

Painin pitkään itseni kanssa - lastenvaunuja kun olisi tarjolla pilvin pimein myös käytettynä, siis hyväkuntoisia ja jopa ihan nättejä. Käytetyt ostamalla olisi helposti säästänyt viisisataa tai enemmänkin ja varmaan pärjännyt ihan hyvin.

Mutta kun ihan hyvin ei riitä. Ehkä vaa'an kallisti upouusien puoleen se, että veikkaan olevani aika pitkälti vaunujen aisassa kiinni seuraavat kuukaudet tai vuodet. Kun vaunujen estetiikkaa on kerran alkanut miettiä ja haaveet täydellisestä käytettävyydestä ovat nostaneet päätään, on ajatuksesta vaikea luopua. Entä jos joka kerran vaunuja työntäessä hieman harmittaisi?

Päädyttiin lopulta Cybexin Priamiin - 2-in-1 -istuimeen ja samaan runkoon istuvaan turvaistuimeen. Ei itse löydetty hirveästi käyttökokemuksia, koska malli on ollut vasta hetken markkinoilla, joten lupaan tehdä aiheesta jonkun katsauksen, kunhan saadaan hieman kilometrejä alle.


Yhden vinkin osaan kuitenkin antaa: kannattaa kilpailuttaa! Laitoin tarjouspyynnön haluamastamme kokoonpanosta sähköpostilla neljään kauppaan - saamissani kolmessa vastauksessa tarjottu alennus vaihteli välillä 0 - 15 %. Ulkomailta vaunua en saanut tilattua, sillä Cybexillä on erittäin tiukat ehdot jälleenmyyjilleen, mutta veikkaisin meidän saaneen ihan hyvän diilin.

Koska joillain ei ole mitään ja meillä on (erityiskiitos anteliaille isovanhemmille!), lahjoitan säästyneen summan SPR:n katastrofirahastoon. Onnistuu muuten näppärästi MobilePay -aplikaatiolla, suosittelen. Turvapaikanhakijakeskustelu tulee sen verran iholle, että pohdin vielä muita mahdollisia väyliä tehdä edes jotakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla vaan!